Základom Obaľovacie Cesto Klobása je zmes, z ktorej štandardne vyrábame boilies.. Túto zmes sme obohatili o rybie proteíny, aminokomplexy, atraktory a výťažky, ktoré sa rýchlo uvoľňujú v okolí nástrahy.
Zámerne sme zvolili tuhšiu konzistenciu našich obaľovacích pást. Pasta tak vydrží na nástrahe dlhšiu dobu a neodpadne ani pri ďalekých hodoch – pri náraze na hladinu. Pri tuhšej konzistencii zostane pasta dlhšiu dobu na nástrahe a tým z nej vytvára neodolateľné sústo po dlhú dobu.
Náš Top tip: pastou môžete obaľovať potápavé aj Pop Up boilies, pri plávajúcich v správnom pomere dosiahnete kriticky vyváženú nástrahu, používajte za každej teploty vody pre rýchle dosiahnutie záberu.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.